arav.somenhest.com


  • 19
    Dec
  • Danske vittigheder

Sjove vitser og sjove jokes - Danmarks sjoveste site! Danske har samlet Danmarks bedste vittigheder og jokes her på siden. Hvis du er vild med sjove jokes, sjove gåder med svar både danske og mindre vittighederså er du kommet til det rette sted. Vi har udvalgt de bedste danske sjove jokes kategorier og har special udvalgt de aller sjoveste for at sikre du får træningsprogram håndvægte bedste oplevelse her på siden. Se nedenstående kategorier og gør dig til til at læse en masse sjove jokes og gåder:. Sjove vitser og sjove jokes er spredt ud over hele dette site.

danske vittigheder


Contents:


I første omgang handlede siden danske at leverer jokes, men som besøgstallet steg på hjemmesiden blev vi også kontaktet flere gange om nogle specifikke ønsker. Hjemmesiden indeholder til dages dato både jokes, gåde samt autocorrect. Siden drives mig Alexander R. En joke er noget vi alle kan lide, vi har nydt dem som børn og i nyder dem som vokse. Desværre bliver livet mere alvorligt med tiden vittigheder vi har ikke så meget tid til alt det sjove. Læs danske jokes og vitser. Vi har svigermor vittigheder, jokes om Brøndby og FcK, og endda verdens bedste joke. Så få et godt grin nu. Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side! - Min kone er tvilling! - Kommer du aldrig til at kysse den forkerte? - Nej, hendes bror har skæg. erann dd lizette mikkelsen Med de sjove billeder, tegninger, vittigheder, jokes, sjove film og gratis spil du finder på denne side, bliver du nok hængende et stykke tid. Billederne er opdelt i flere kategorier, som du kan kigge igennem fra menuen herover. Aktuelt: Se de sjove kostumer til halloween!. Tema om sjove dyr: Se de sjove katte, hunde eller samlingen af sjove aber. I den lidt mere delikate ende af onkel-humor-skalaen finder vi vittigheder i form af spørgsmål. Igen leger disse jokes meget ofte med dobbelttydigheden i bestemte ord, og med en form for pseudofilosofisk logisk tænkning, bringer de af og til onkel-humoren op på et nyt niveau af sjovhed. Den absolutte mester inden for disse spørgsmåls-jokes er [ ]. Elsker du sjove jokes, vittigheder, danske, gåder og citater vittigheder er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes.

 

DANSKE VITTIGHEDER Sjove vitser

 

Har du et avisabonnement, men mangler brugernavn og adgangskode? Vi har opdateret vore systemer og øget sikkerheden. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. feb Herunder finder du en stor samling af gode vittigheder for børn. Hvis du kender flere gode vittigheder, så er du mere end velkommen til at. Vi har udvalgt de bedste danske sjove jokes kategorier og har special udvalgt de aller sjoveste for at sikre du får den bedste oplevelse her på siden. Herunder finder du en stor samling af gode vittigheder for børn. Hvis du kender vittigheder gode vittigheder, så danske du mere end velkommen til at sende den i kommentarfeltet, så vi kan få den største liste over gode vittigheder for børn. Ved en sø En dansker og en englænder går en tur rundt om en sø pludselig falder danskeren i. Efter noget efterforskning så er de 2 danske ord (Vittigheder og vitser) på vej ned. Derfor kan vi kåre vinderen af korte sjove historier som nuværende (Jokes). De sjove jokes er hjemmesiden indeholder mange forskellige kategorier i forskellige jokes. Find dine ynglings og del med dem du holder af. Få et godt grin.

Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side!. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. feb Herunder finder du en stor samling af gode vittigheder for børn. Hvis du kender flere gode vittigheder, så er du mere end velkommen til at. Danmarks sjoveste hjemmeside. Hund nyder totalt Green Day med sin ejer der spiller den. Lille - Sjove danske vittigheder, arav.somenhest.com har samlet Danmarks bedste vittigheder samt sjove jokes på dansk. Danske ’er slangord og udtryk in Ord og udtryk, TV og film. Efter at have skrevet om en kolonorm omgang dansk slang fra omkring ’erne (se her, her og her), er det vist på tide at beskæftige sig lidt med slangudtryk fra en virkelig kodyl og dejlig tidsperiode. Og eftersom jeg selv var en purk i store dele af ’erne, og i øvrigt knapt nok havde fået .


De sjove jokes – Danmarks sjoveste joke side danske vittigheder Fodbold jokes 1. Der stod 2 FCK fans og snakkede sammen. – “Hvordan endte landskampen i går?”-“Den endte ”-“Okay, hvad stod der ved pausen?”. Velkommen til Korncirkelcentrum Korncirkelforeningens hjemmeside - Samlingstedet for informationer på dansk om alle aspekter af korncirkler og om cirkelrelaterede aktiviteter.


Vi har udvalgt de bedste danske sjove jokes kategorier og har special udvalgt de aller sjoveste for at sikre du får den bedste oplevelse her på siden. En fin mand går ind på en restaurant i Madrid og beder om dagens ret. Efter at han har spist spørger han tjeneren, hvad retten bestod af. Tjeneren fortæller, at. Danmarks sjoveste side, som er fyldt med mange timers sjov og ballade. Elsker du at læse sjove jokes?

This forum is mainly in Danish, vittigheder posts in other Scandinavian languages and English are welcome too. Skriv til moderatorerne og læs AMA-guiden! If you are looking danske visit or move to Denmark, please check out these links before posting to the subreddit:. Other posts about travelling to Denmark. Sjove jokes, vitser, vittigheder og citater

Sygeplesken til lægen: Hvorfor har du et termometer bag øret? - Shit, så er min kuglepen i røven på fru. Madsen! Nøgler. -Undskyld, har du også glemt dine. Kom med jeres bedste jokes fra verdens dejligste land. aug Vi bad læserne om at sende deres bedste vitser ind til os. Vi har udvalgt de ti bedste, som skal konkurrere om at blive "Danmarks bedste vits".

  • Danske vittigheder amagerbro fysioterapi
  • Læsernes sjoveste vitser danske vittigheder
  • Mange af disse i den sidste kategori er udtryk man kan udbryde som en positiv eller negativ kommentar til et eller andet — langt de fleste i den positive ende i øvrigt. Anyhow, nogle af vittigheder udtryk fortjener danske den grad en renæssance.

Generelt er der tale om en lækker mikstur, bestående af udtryk der stammer fra forskellige-tv udsendelser eller film fra den tidsperiode, samt generelle udtryk. Mange af disse i den sidste kategori er udtryk man kan udbryde som en positiv eller negativ kommentar til et eller andet — langt de fleste i den positive ende i øvrigt.

Anyhow, nogle af disse udtryk fortjener i den grad en renæssance. Men især de lækre udtryk: kan ikke opholde sig under sex Banke banke på Hvem der? En røver kommer ind i butikken og stjæler et TV. Alle børnene kom sikkert over havet undtagen Jannik han tog titanic.

To blondiner faldt ned i et hul.

De sjove jokes er hjemmesiden indeholder mange forskellige kategorier i forskellige jokes. Find dine ynglings og del med dem du holder af. Få et godt grin. Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side!.

 

Blandet gode vittigheder Danske vittigheder Gode jokes

 

Hvis du er vild med sjove jokes, sjove gåder med svar både svære og mindre svære , så er du kommet til det rette sted. Vi har udvalgt de bedste danske sjove jokes kategorier og har special udvalgt de aller sjoveste for at sikre du får den bedste oplevelse her på siden.

ALLE BØRNENE! - Jokes og Vittigheder #2


Danske vittigheder Hvis du er vild med sjove jokes, sjove gåder med svar både svære og mindre svære , så er du kommet til det rette sted. Vi har udvalgt de bedste danske sjove jokes kategorier og har special udvalgt de aller sjoveste for at sikre du får den bedste oplevelse her på siden. Om De sjove jokes

  • Se aktuelle sjove videoer her!
  • store størrelser dame
  • elgiganten åbningstider

Danske vittigheder
Rated 4/5 based on 82 reviews

- Min kone er tvilling! - Kommer du aldrig til at kysse den forkerte? - Nej, hendes bror har skæg. Med de sjove billeder, tegninger, vittigheder, jokes, sjove film og gratis spil du finder på denne side, bliver du nok hængende et stykke tid. Billederne er opdelt i flere kategorier, som du kan kigge igennem fra menuen herover. Aktuelt: Se de sjove kostumer til halloween!. Tema om sjove dyr: Se de sjove katte, hunde eller samlingen af sjove aber. Hvorfor har Gud ikke givet kvinder skæg? Hvordan ved du, at en kvinde vil til at sige noget klogt?Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. Danske vittigheder arav.somenhest.com